Barrierecreme mod rødme og svie – Beskytter intimområdet mod irritation, fugt og friktion – 100 ml – 134,95,-

135 kr.

Barrierecreme mod rødme og svie – Beskytter sart hud mod irritation og friktion. Giver langvarig beskyttelse og lindring.

Køb her

Varenummer (SKU): 8247601294996836 Kategori:

Barrierecreme mod rødme og svie er den ultimative løsning til at beskytte dit intime område mod irritation, fugt og friktion. Denne effektive 100 ml creme er skabt til at give dig øjeblikkelig lindring og beskyttelse. Uanset om du oplever inkontinens, menstruationsrelaterede gener eller bare generel sarthed, så er denne barrierecreme det perfekte valg til at pleje og beskytte din sarte hud.

Med en unik formel indeholdende 100% naturlig Tea Tree Oil, bekæmper denne creme effektivt bakterier og forebygger eventuelle infektioner. Tea Tree Oil har vist sig at have antibakterielle egenskaber, der gør den til en ideel ingrediens til at opretholde sundheden i dit intime område.

Den beskyttende barriere, som denne creme skaber, er uvurderlig i forebyggelsen af fugtrelaterede problemer. Ved at skabe en naturlig barriere mod fugt og friktion, kan du nyde en behagelig og beskyttende følelse hele dagen.

pH-tilpasset og dermatologisk testet, er denne barrierecreme skabt med omtanke for din hud. Den sikrer, at din hud bliver plejet og beskyttet uden at forstyrre hudens naturlige pH-balance.

Lad Barrierecreme mod rødme og svie være din trofaste ledsager i at holde dit intime område sundt og beskyttet. En investering i din velvære, for kun 134.95,- kan du få fingrene i dette kvalitetsprodukt, der vil gøre en markant forskel i din daglige komfort og velvære. Beskyt dig selv og din hud med denne fantastiske barrierecreme, og oplev den lindrende og beskyttende effekt, som den har at tilbyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barrierecreme mod rødme og svie – Beskytter intimområdet mod irritation, fugt og friktion – 100 ml – 134,95,-”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.